Cruiser Bitcoin til $ 20K eller besøker $ 14K?

La oss være ærlige uansett hvor begeistret markedet blir under et Bitcoin-rally, det gjør alle nervøse når man ubevisst spenner seg for en dump. I løpet av det siste døgnet nådde Bitcoin $ 16.480-merket, og for øyeblikket konsolideres det over $ 16.000. Mens Bitcoin har vært i stand til å holde en marsj oppover siden 4. september, viser den nådeløse økningen nå potensielle argumenter for en retracement.

Bitcoin har en tydelig vei til $ 20.000 uten fravær av reell motstand, men en kjede-beregning indikerte et potensielt tegn for en klar retracement.

I følge Ki Young Ju, administrerende direktør i CryptoQuant, kan Bitcoin-korreksjon finne sted ettersom utvekslingshvalforholdet de siste 72 timene registrerte en posisjon over 85%. Exchange Whale Ratio er den relative størrelsen på de 10 beste tilstrømningene til hver børs totale innstrømning i den gitte tidsrammen.

Young Ju hevdet dette metriske dilemmaet på kjeden fordi det samme forholdet registrerte en høyde over 85% før salgene i 2018 og 2020. For øyeblikket, med BTC over $ 16 000, var forholdet øyeblikkelig under 85%, men Young Ju foreslo at kontinuiteten i oksemarkedet, uunngåelig vil skyve opp rasjonen igjen.

Bitcoin ATH eller Bitcoin Retracement; hvor skal du først?

Det er ganske enkelt å lage en sak for Bitcoin ATH for øyeblikket. Som nevnt tidligere har Cryptosoft ikke en historisk sterk motstand fra sitt nåværende prispunkt til $ 20.000. For det andre vil den geopolitiske effekten drastisk falle ned ettersom det amerikanske valget ligger bak markedene.

Til slutt er det det enorme markedssentimentet for øyeblikket som kaster Bitcoin mot $ 20.000, selv før det praktisk talt hopper. Folk forventer blindt at prisen skal oppnå ATH før utgangen av 2020, noe som er rimelig, men til en pris.

Dette er Bitcoins pris som stiger siden 3. september, en heve 65% økning innen 71 dager. Nå berømmer markedsstrukturen at en 50% retracement er en sunn tilbaketrekning, som etter beregningen er et fall på 20,44% fra toppen, dvs. litt under $ 13.200. Imidlertid vil det utgjøre minst en nedgang på mindre enn 33% på $ 14.000.

Nå er det viktig å merke seg at jo høyere BTC-strømmer herfra, vil 50% eller 33% være mye brattere, og en brattere nedgang har vært vanskeligere for BTC å komme seg fra, historisk sett.

På den annen side er Cryptosoft Fear and Greed Index for øyeblikket på 89 år. Den ekstreme grådighetskategorien vil sikkert oppnå en periode da selgerne ville ta potensiell fortjeneste på toppen, og gjennomføre en massiv avblåsning fra Retail FOMOing for å komme i markedet, noe som har vært tydelig så mange ganger tidligere (3. september , 2020 og 14. februar 2020).

Kjennelse:

Å ringe et sikkert svar på om BTC først stiger til $ 20 000, eller treffer en retracement, er noens gjetning for øyeblikket, men argumentene indikerer mildt et fall.

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.