Altcoin Trader Austin Arnold navngir 9 potensielt eksplosive kryptoaktiver for 2021

Altcoin Daily-grunnlegger og kryptotrader Austin Arnold avdekker en liste over ni kryptovalutaer som han sier har potensial til å bryte ut i år.

Øverst på Arnolds liste er den ledende smarte kontraktplattformen, Ethereum (ETH)

Han fremhever data fra ViewBase som viser at 2% av Ethereum-forsyningen akkurat har gått igjen på en eneste dag, et tegn på at handelsmenn øser opp ETH og flytter den til private lommebøker.

De neste myntene på Arnolds radar er tre blue-chip decentralized finance (DeFi) mynter. Kryptostrategen sier at han ser på peer-to-peer-utlånsprotokollen Aave, låne- og utlånsplattform Compound (COMP) og stablecoin governance token Maker (MKR) som den totale verdien låst i DeFi øker de siste månedene.

“DeFi-utlånsplattformer samlet tilsatt 6,32 milliarder dollar over den totale verdien som var låst de siste tre månedene. Selv om prisene på disse myntene ikke er på høyde ennå, hvis du ser på det faktiske verktøyet, funksjonen de gjør, vokser de måned for måned. Faktisk, spesielt for Maker, er Maker DAO på topp 10 mest aktive DApps på en uke med 127%. Maker DAOs brukere og volum økte også, syv-dagers brukere økte med 7%, syv-dagers volum økte med 70%. ”

Å ta femteplassen er Ethereum-konkurrent Polkadot (DOT), som Arnold sier for tiden er i brann

“DOT er en av de hotteste myntene i denne syklusen. Det er ikke et langsiktig hold, men på kort sikt, på mellomlang sikt, forventer jeg at Polkadot fortsetter å utvikle seg. ”

På nummer seks ligger sammensatt basert utlån og lån av DApp Cream Finance (CREAM). Arnold bemerker at Cream har en ny funksjonalitet som har potensial til å bli enorm for DApp.

„Sjekk ut dette. Du forteller meg om dette er en stor avtale, ‚The Cream Finance-prosjektet, en utlånsprotokoll, den som nylig ble slått sammen med Yearn-økosystemet, kunngjorde den kommende lanseringen av Iron Bank-funksjonen … [Cream’s Iron Bank] er et forsøk på å skape et desentralisert finansieringsekvivalent av bedriftsgjeld. Kunngjøringen utgitt torsdag forklarer hvordan markedet for peer-to-peer-utlån i tradisjonell finans, verdt $ 70 milliarder dollar, blekner i forhold til en verden av bedriftskreditt med $ 10 billioner i utestående lån … ‚

Hvorfor ville noen være interessert? Det er fordi i en verden der rentene er null eller negative, kan du få en fantastisk avkastning i Cream Finance. ”

Kommer inn på nummer syv er avkastningsaggregatør yearn.finance (YFI). Arnold sier at YFI begynner å utvikle seg akkurat som det avslører et nytt forslag for tokenholdere.

For eksempel foreslår ‚Yearn tilbakekjøp og byggestrategi for YFI-holdere. I stedet for å motta utbytte, ville yearn.finance kjøpe og omfordele tokens med protokollinntekter. ‚”

Token nummer åtte er blockchain-skalerbarhetsplattform Matic Network (MATIC), som Arnold sier at han inkluderte på listen, men glemte grunnen til det.

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.